Been voetganger verbrijzeld bij aanrijding

De politie van Uitvlugt kreeg maandagmorgen een melding van een aanrijding tussen een voetganger en een autobestuurder aan de Johannes Mungrastraat ter hoogte van de Tweede Rijweg.

Uit het onderzoek blijkt dat een pick-up vanuit een houtzagerij, dus vanuit een inrit op de openbare weg kwam zonder daarbij voorrang te verlenen aan het rechtdoorgaand verkeer. De bestuurder van de personenwagen is toen uitgeweken voor deze pick-up en ging het trottoir op. Op dat moment liep een voetganger daar die daarbij werd geschept. De pick-up bestuurder is doorgereden en de personenwagen die de voetganger heeft aangereden is ter plaatse gebleven. Als gevolg van de aanrijding werd een been van de voetganger verbrijzeld. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De bestuurder van de personenwagen is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed.

De politie van Uitvlugt heeft het verder onderzoek overgedragen aan Verkeersunit Paramaribo.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: