PL-sponsor Saramacca was ontevreden

John Sopawiro laat duidelijk weten dat hij uit ontevredenheid de politieke partij Pertjajah Luhur heeft verlaten. Sopawiro was behalve hoofdbestuurslid van PL ook coördinator en trad ook op als sponsor in het district Saramacca. Sopawiro zegt ontevreden te zijn, omdat er beslissingen zonder hem te raadplegen worden genomen. “Dan moet ik direct eruit stappen”, zegt de man, die nu zijn ondersteuning geeft aan de NPS. Vooral de samenwerking met de Abop en Nieuw Suriname steekt Sopawiro. “Deze partijen hebben geen aanhang in Saramacca”, onderbouwt de voormalige coördinator en sponsor van PL. Ook kan Sopawiro niet accepteren dat de keuze voor de PL-kandidaat in Saramacca werd gedaan zonder hem te raadplegen. Sopawiro had een andere kandidaat, vertelt hij. Bij de NPS zal Sopawiro ook zijn ondersteuning geven als sponsor. “De NPS haalt zeker een zetel in Saramacca”, zegt de nieuwe NPS’er. “Er is nog heel veel te doen in Saramacca”, zegt Sopawiro tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!