79-jarige bromfietser op slag dood

De 79-jarige bromfietser Bisoenpersad Jialal is zondagmorgen omgekomen na een aanrijding te Leiding 8.

Uit het onderzoek blijkt dat de bromfietser vanuit een inrit op de openbare weg kwam. Hij heeft daarbij geen voorrang verleend aan de personenwagen die vanuit Leiding 8 richting de Commissaris Weythingweg opreed.

De 23-jarige autobestuurster, zijnde een recruut Penitentiaire ambtenaar, heeft getracht uit te wijken, echter kwam de bromfieter toch tegen haar auto aan met als gevolg dat de 79-jarige man ernstige letsels opliep en ter plaatse het leven heeft gelaten.

De automobiliste is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is niet bekend of zij wel dan niet onder invloed verkeerde. De politie van Verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek. Het lijk van de bromfietsers is ter obductie in beslag genomen.

Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 18.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: