Politieke Profielen: Michel Glenn Dors (NPS)

Als zoon van een fanatieke NPS’er was ik heel jong betrokken in politieke discussies, maar had nooit het idee eens actief in de politiek te zijn.
Het heengaan van een trouwe, sterke en oud DNA lid van de partij mw. Carmelita Ferreira en de terugval van de afdeling Nickerie waren de uiteindelijke redenen die mij inspireerden mijn bijdrage te leveren aan de partij vanaf eind 2013.

De keuze voor de NPS was voor mij niet moeilijk. Al vroeg was het duidelijk dat voor goed en verantwoordelijk bestuur de NPS de partij was waar ik moest zijn.

Als DR-lid van de NPS in Nickerie heeft alles dat bestuurlijk niet correct was mijn aandacht gehad. Als persoon die zich al langer dan 16 jaar bezig houdt met de jeugd en sport zal ik mij inzetten voor een goed beleid op het ministerie van Sport en Jeugdzaken.

Ook volksgezondheid en productie zullen zeker mijn aandacht hebben.
De partij zal als eerst rust moeten brengen op het financiëel vlak door het stabiel en waardevol maken van onze munt met als gevolg een stabiele wisselkoers.
Goede beleidsmaatregelen nemen om de coronapandemie aan te pakken .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: