Politieke Profielen: Dr. ir. Nawin Ryan Nannan (VHP)

Dr. ir. Nawin Ryan Nannan is decaan, hoofddocent Werktuigbouwkunde en proces- en energietechnoloog. Verder is hij ervaren en competent op het vlak van strategisch plannen en management van personeel en van middelen, visievorming, het creëren van draagvlak, verandermanagement, het betrekken en binden van stakeholders, kwaliteitszorg en accreditatie in het hoger onderwijs, fondswerving bij lokale en internationale partijen. 

Hij is in 2009 gepromoveerd tot doctor aan de TU Delft, afgestudeerd in 2004 als MSc/ir in Werktuigbouwkunde (proces- en energietechnologie) aan de TU Delft en afgestudeerd in 2003 als BSc in Werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Suriname, en heeft alle graden cum laude behaald. Ook is hij ondernemer/consultant (geweest) voor Staatsolie, UNDP. 

Dr Nannan heeft ervaring met fondswerving voor onderwijs en onderzoek en is wetenschapper met 21 peer-reviewed publicaties in gerenomeerde wetenschapsbladen, zoals Fluid Phase Equilib., J. Fluid Mech., Phys. Fluids. In de kern is hij creatief, toegewijd, kritisch, discipline-overstijgend, flexibel, leider, opleider, deskundig, rationeel, eerlijk en ondernemend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: