Politieke Profielen: Soraya Leysner (NPS) 

ALS DE REGERING LUISTERT NAAR DE WENSEN VAN HET VOLK, DAN IS ER VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING 

Mijn politieke interesse is gewekt door Monique Sowidjojo en daar ben ik blij om, want zo kan ik het politieke handwerk leren van een persoon met ervaring. In het district Wanica sta ik op nummer 3 van de kandidatenlijst van de Nationale Partij Suriname (NPS). 

Mijn naam is Soraya Leysner. Naar mijn mening is de NPS de enige partij die de huidige situatie in het land kan verbeteren. Dat zal wel weer een aantal jaren duren maar met goede en betrouwbare mensen op de juiste plek in het bestuur van het land, zullen de doelen van de bevolking zeker worden bereikt. Ik zal me extra inzetten voor de jongeren. Er valt heel weinig te doen voor deze doelgroep. 

Jeugdigen moeten zich kunnen ontwikkelen en al vroeg gestimuleerd worden om te studeren. Ook zal ik aandacht besteden aan culturele vorming. Er is weinig te doen op dit gebied en het ontbreekt aan beweegactiviteiten voor jongeren. Wat is de reden dat we in Wanica geen speeldag met fosten pley of een wedstrijddag tussen de lagere scholen hebben? 

Dit zijn onderwerpen die ik naast het politieke werk in algemene zin op de agenda zal plaatsen totdat die naar zijn opgepakt. Bij dit streven zal ik de senioren onder ons meenemen, want deze groep heeft ook extra aandacht nodig. Ik weet dat er voor alles financiën nodig zijn. Hiervoor zal de toekomstige regering hard moeten knokken om weer de nodige reserves in kas te kunnen krijgen. 

Mijn leidraad tenslotte is, als de regering een oor heeft voor de wensen van het volk, zal er zeker een oplossing gevonden worden voor elk probleem.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: