Nieuwste lied Mooghlie met artiest YoungBoss

Ondanks de situatie van coronavirus en lockdown zitten artiesten niet stil en is het nieuwste nummer “De eerste keer” uitgebracht voor alle muziekliefhebbers. De 19 jarige Michelle de Bies “Mooghlie” heeft sinds begin van dit jaar haar muziekcarrière een andere wending gegeven. Nadat top producer Roberto ‘The Gboss’ Banel haar benaderde voor samenwerking heeft Mooghlie niet stil gezeten. Zo heeft ze sinds kort met een artiest van Westbank een nummer opgenomen dat al op de radio te horen is. Verder heeft ze met enkele andere artiesten producties klaarliggen in afwachting op haar debuut album dat binnen een maand online moet zijn. Haar 1e  officiële single, ‘De eerste keer’ heeft ze samen gedaan met de bekende artiest ”YoungBoss die voorheen Baaka boi heette. “Voor mij was het een professionele samenwerking en zoals het erop lijkt in de video hebben Youngboss en ik geen relatie”, aldus Mooghlie. Het nieuwste nummer is vanaf 16 april exclusief op Trackdrip te horen zijn en daarna op alle main- stream radio’s en op YouTube.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: