Politieke Profielen: Timeswar Gangaram Panday (NPS)

Lijsttrekker DNA district Saramacca
Mijn naam is Timeswar Gangaram Panday. Ik ben opgegroeid in het district Saramacca. Ik heb veel meegemaakt in mijn levensjaren. Ik ben in de politiek gestapt omdat ik de noden zag onder de minst bedeelden in het district. Ik kan als jurist niet toezien dat het volk in Suriname onder de huidige moeilijke omstandigheden moet blijven leven.

De NPS is een partij met de meest integere personen, een partij die het minst in opspraak is gekomen tijdens perioden waarin zij regeermacht bezaten en een partij die heeft gezorgd voor een stukje welvaart voor het volk. Als ondernemer moet ik vaak helpen de noden te lenigen. Ik ben eenvoudig, heb voor iedereen een luisterend oor en doe mijn uiterste best te helpen tot daar, waartoe ik in staat ben. Ik wil mij inzetten voor o.a. de aanpak van de droge en natte infrastructuur in de landbouwgebieden, voor het verruimen en uitbreiden van de mogelijkheden

Dat wil ik ook doen wat betreft het openbaar vervoer, en voor het opzetten van een avond landbouwschool in Saramacca. Verder zal ik ook ervoor pleiten dat alle ambtenaren waar mogelijk binnen hun eigen ressort/district worden tewerkgesteld. Ik zal mij er ook voor inzetten dat elke student die slaagt van de Middelbare school van de MAHO scholengemeenschap in aanmerking komt voor een stuk terrein in Saramacca.

Ik zal nooit gelden voor terrein /perceel aanvragen en ontsluitingskosten aannemen.

Persoonlijk heb ik geen grondhuur perceel, ik heb geen behoefte aan grond en ik zal nooit een grondhuur perceel voor mezelf aanvragen.

Indien ik gekozen wordt als parlementariër zal ik ervoor zorgen dat voor elk ressort in Saramacca er een noodvoorziening fonds wordt opgezet welke opgebouwd wordt door o.a. mijn persoonlijke maandelijkse bijdrage van SRD 1000. Er zal een transparante administratie en uitgifte registratie hiervoor worden bijgehouden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: