Meetings en Conventions Lions club tot nader order uitgesteld

De bekende Lions Club familie die de gemeenschap dient op internationaal en nationaal, regionaal niveau heeft maatregelen getroffen betreffende de huidige situatie rond het coronavirus. Lion Andre Soeperman geeft aan dat alle meetings, conventions op regionaal en internationaal niveau voor Lions Club zijn uitgesteld tot nader order. Vele clubs kunnen volgens het protocol hun meetings niet beleggen omdat bij de meetings al meer dan 10 leden aanwezig zijn. Op regionaal gebied wordt op bestuurlijk niveau reeds enige tijd gebruik gemaakt van GoTo Meetings. Recentelijk was er sprake van gebruik van ZOOM (maar dit programma is reeds door meerderen – universiteiten/landen) zeer recent niet aanbevolen. Lokale clubs maken voor dagelijkse communicatie reeds langer gebruik van programma’s zoals WhatsApp, Messenger” aldus Lion Andre Soeperman. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: