Security guard na verhoor heengezonden

De politie van Munder heeft deze week een security guard aangehouden en hem na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden.

Een collega deed aangifte van mishandeling tegen deze verdachte. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte en het slachtoffer tijdens een vergadering op het werk in een woordenwisseling waren geraakt. Dit is op een bepaald moment overgegaan tot handgemeen. Tot zijn pech maakte het slachtoffer een misstap en hij heeft daarbij letsels aan zijn voet opgelopen. Hij had een hoge schoen aan waardoor zijn voet vanwege die misstap is verzwikt.

De politie heeft de verdachte na verhoor heengezonden. Partijen hebben intussen ook vrede met elkaar gesloten. Ze zijn werkzaam in een security bedrijf.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: