Politieke Profielen: Maikel Stephen Winter (NPS)

IK BEN NIET BANG OM HARD TE WERKEN STEM OP MIJ!

“De lijstrekker van de Nationale Partij Suriname in het district Coronie ben ik geworden vanwege mijn jarenlange inzet voor de NPS in het cocosdistrict.”

Aan het woord is Maikel Winter, gehuwd met Marisa Berrenstein en vader van 4 dochters. “Dus ik ben een girls daddy. Vanaf mijn 16e werk ik in het district als fervent NPS-er. Met de oud parlementariër Harold Bendt heb ik nauw samengewerkt en heb ik veel geleerd over de politiek. De afgelopen 10 jaren heb ik als jonge man gezien hoe mijn district achteruit ging en nog steeds gaat en dat kan ik niet zo laten voortgaan. Ik wil als gekozen kandidaat hard werken aan de opbouw van mijn district. Dat zal ik dan doen met de totale gemeenschap, ongeacht je politieke achtergrond. Ik wil me sterk maken voor de agrarische sector, omdat Coronie oorspronkelijk een agrarisch district is. Voorts zal ik met deskundigen werken aan de totale waterhuishouding van het district, want we zien dat het zoute water doordringt en de kostgronden van de landbouwers een hoog zoutgehalte hebben, waardoor er verzilting optreedt. Verder zal ik ook werken aan recreatie voor jong en oud, extra aandacht schenken aan onderwijs, klein ondernemerschap, tienerzwangerschap, drop outs, rust en veiligheid. Om dit allemaal te kunnen uitvoeren zal ik me ook bijzonder inzetten om de verdraagzaamheid naar elkaar toe te bewerkstelligen, want dat is de laaste jaren zoek in ons geliefd cocosdistrict.

Ik weet dat het keihard werken wordt maar daar ben ik niet bang voor. De NPS is een partij van harde werkers. De mensen die mij al kennen weten dat ik naast hard werken ook een sociaal mens ben. Als voorzitter van Give Back 2 Cosu heb ik veel succesvolle projecten met anderen gerealiseerd. In het dagelijks leven ben ik adjunct districts secretaris op het commissariaat van Coronie.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: