Gewapende woningovervallen tijdens lockdown

De politie van Houttuin kreeg zaterdagochtend, gedurende de lockdown, een melding van een overval in een woning aan de Roggestraat, zijstraat van de Tout Lui Fautweg. Het slachtoffer R.S. werd gekneveld achtergelaten. Volgens de aangever waren drie overvallers zijn woning binnengedrongen, van wie één gemaskerd en gewapend. Onder bedreiging van het wapen maakten de daders SRD 2600 en Euro 190 buit. Ook zijn de rovers ervandoor gegaan met een televisie met bijbehorende tv-box en zijn zaktelefoons. Het slachtoffer weet niet hoe de daders de plaats hebben verlaten. Hij kon zich na enige tijd bevrijden en hulp zoeken bij de buren, die terstond de politie inschakelden. De verdachten in deze zaak zijn nog onbekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: