Verdachte die dierenkliniek had ingebroken aangehouden

De politie van Munder heeft afgelopen weekend de oudbekende van de politie Glenn S. (57) aangehouden en in verzekering gesteld.

Deze verdachte heeft zich maanden buiten de arm van de politie gehouden. Op 19 januari pleegde hij een inbraak bij een dierenkliniek in het ressort Munder waarbij hij de attributen van de dierenarts had weggenomen, alsook koffiecreamer en een thermosfles. De politie heeft de verdachte middels camerabeelden opgespoord en hem na drie maanden in de kraag gevat. Hij speelde een kat en muis spelletje met de politie.

De verdachte staat bekend in de buurt als een kruimeldief en zorgt voor enorm veel last. In het belang van het onderzoek is Glenn in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: