HI&T: Winkeliers moeten openingstijden zichtbaar vermelden

Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme maakt bekend dat vanwege de huidige  situatie die thans is ontstaan i.v.m het COVID-19 virus de winkeliers onregelmatige openingstijden hanteren. Het ministerie doet hierbij een beroep op de winkeliers om de opening en sluitingstijden van hun winkels c.q. supermarkten zichtbaar te vermelden voor de samenleving. Verder herinnert het ministerie de winkeliers en importeurs eraan om zich te allen tijde te houden aan de toegestane winstmarges, en om prijsopdrijvingen achterwege te laten. Hiertegen zal hard worden opgetreden. Aan de samenleving wordt er door minister Stephen Tsang dringend een beroep gedaan om zich te houden aan de social distancing van 2 meter die door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) is vastgesteld. Om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen doet het ministerie een beroep op de samenleving om de instructies tbv sociale distancing van de winkeliers op te volgen. Bij onregelmatigheden kan dit worden gemeld op het verkortnummer  van ECD:1940 of het Whatsappnummer: 8530915.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: