Heengaan Kishen Bholasing groot verlies voor de muziekwereld

De Surinaamse artiest Kishen Bholasing is in de ochtend van 12 april komen te overlijden in Nederland. Bholasing was van Surinaamse afkomst en woonde in Nederland. Hij is zoon van wijlen Angad Bholasing. Hij zag het levenslicht op 3 augustus en bereikte de leeftijd van 35 jaar.  De artiest was besmet met het coronavirus en heeft als gevolg daarvan het tijdelijke voor het eeuwige verruild. Hij was gehuwd met Niermala Boedjarath en laat twee dochters achter, Jotika en Ashmita Bholasing. Kishen Bholasing was afkomstig uit een muzikale familie. Hij begon zijn carrière met Shri Vishnu Sangeet, deze bestond uit de oom en tantes en broer van Kishen. Het ging dus om een familie muziekgroep. Hij is de oprichter geweest van de Nederlandse muziekgroep Kishen en Friends. Zijn laatste nummer heeft hij opgenomen met zijn tante Motimala Bholasing. Hij staat bekend als een van de beste dholmasters en baithak gana zangers. De familie is diep bedroefd met het verlies. Kishen zal voortleven middels zijn muziek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: