Gabriël opgesloten terzake zware mishandeling en bedreiging

De 22-jarige Gabriël W. is op dinsdag 7 april door de politie van Livorno opgespoord en aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

Gabriël heeft op maandag 6 april, samen met twee kompanen, een woning in de Tout Lui Fautweg aangedaan. Op dat woonadres hebben zij een man zwaar mishandeld. Zij hebben de man kap- en steekverwondingen toegebracht. Na medische behandeling deed het slachtoffer aangifte tegen Gabriel en zijn kompanen.
De volgende dag heeft de politie Gabriël in de Rattanweg aangehouden. Kort voor zijn aanhouding had Gabriël iemand bedreigd met een misdrijf. Toen hij werd aangehouden had hij een houwer in zijn bezit. De houwer is in beslag genomen. Gabriël is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld terzake onder andere zware mishandeling en bedreiging met enig misdrijf. Zijn kompanen worden opgespoord.

Kps

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: