Echtpaar Rampal – Sewradj gehuldigd voor huwelijksjubileum

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh bracht de felicitaties over aan het echtpaar Rampal- Sewradj. Zij kregen een bloemstuk en een gesloten enveloppe in verband met hun 50 jaar huwelijksjubileum. Het echtpaar en de familie is heel blij met dit mijlpaal ( goudenhuwelijk). Echtgenoot Ori Rampal zag het levenslicht op 2 juni 1949 in het District Suriname. Hij heeft sinds zijn geboorte gewoond aan de Tout Lui Faut  middenweg en komt uit een gezin van 11 kinderen (4 broers en 7 zussen) waarvan hij de 3e kind is. Ori Rampal heeft de Tout Lui Faut lagere school en daarna de ULO bezocht en afgerond op 16 jarige leeftijd. Op zijn 23 jarig leeftijd trad hij in dienst bij het Ministerie van Jusitie en Politie als Penitentiaire Ambtenaar 1ste klasse tot zijn pensioen.

Sport: zijn sport was voetballen en dat deed hij bij de vereniging Jai Gandhi van 18-32 jarige leeftijd als middenvelder en daarna bij Jong Nehru van 32-42 jarige leeftijd. Hobby: Zijn hobby zijn t.v. progamma’s kijken en krant lezen.

Echtgenote Sewradj Wedhwatie zag het levenslicht op 06 oktober 1952 i/h Distrikt Suriname en heeft gewoond aan de Welgedacht a weg. Zij komt uit een gezin van 11 kinderen ( 5 zussen en 6 broertjes) waarvan zij de 3de kind is. Sewradj Wedhwatie heeft de lagere school bezocht bij der buurman Meneer Jaglal die een school thuis had geopend. Daarna bezocht zij de ULO tot de 1ste klas en liet de school op 16 jarige leeftijd. Daarna hielp zij haar ouders met de huishouding en haar broertjes. Na het huwelijk was ze huisvrouw. Thans is zij voorzitter van de Mandir dat aan de Magentakanaalweg naast het Bomastar complex gevestigd is. Haar hobby’s zijn kleren stikken en hengelen. Het huwelijk van echtpaar is geregeld door de buurman van Dhr Ori. Uit het huwelijk hebben zij samen 3 kinderen (2 jongens en 1 meisje) en verder 5 kleinkinderen en 1 overkleinkind. Het echtpaar geeft aan dat liefde, eerlijkheid, geduld en vertrouwen heeft gemaakt dat ze zo lang met elkaar samen zijn. ( Bron: BIC)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: