Benjamin Fayah staat gereed met blok anthem Abra Broki

Benjamin Fayah

De Surinaamse artiest Benjamin Fayah, Roché Pinas, staat gereed met zijn nieuwe single “Abra Broki”. We kennen hem allemaal van de nummers “Heart Breaker” en “Yu Kori Mi Ati”. In een interview zegt hij dat hij gereed staat met zijn nieuwste single over Abra Broki. Het nummer zal op 20 april gelanceerd worden op diverse muziekplatformen. Benjamin Fayah is zanger en zelf ook songwriter. Zijn nieuwste nummer is door hem opgedragen aan de buurt. Benjamin zegt: “Ik wou altijd iets doen voor mijn buurt,  daarom nu dit blok anthem. Abra Broki, omdat de omgeving waar ik zelf ook vandaan kom, vaak besproken is vanwege minder goede zaken zoals berovingen. Opvallend is ook wel dat de goede dingen, zoals afkomst van artiesten, minister en jongeren die afstuderen, worden niet naar buiten gebracht. Het is overall bekeken, een gezellige buurt om te wonen. Wat betreft de huidige situatie is er genoeg informatie te vinden op de televisie, met betrekking tot het coronavirus, hoe we ermee moeten omgaan, zoals de bekende leuzen: was je handen, blijf thuis en be safe. Als het niet noodzakelijk is ga niet uit huis gedurende de lockdown.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: