40- jarige bromfietser overleden

De 40-jarige Lokheram Mac Bran is op zaterdagmorgen 11 april omgekomen in het verkeer. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding nabij de hoek van de Anton de Kom- en de Zwartenhovenbrugstraat.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het gaat om een aanrijding tussen een autobestuurder en de bromfietser Mac Bran. De autobestuurder reed over de Zwartenhovenbrugstraat, komende vanuit de richting van de Saramaccastraat en gaande in die van de Gemenelandsweg. Mac Bran reed ook over de Zwartenhovenbrugstraat maar kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

Op camerabeelden is te zien hoe de bromfietser Mac Bran een auto van achteren aanrijdt en daarbij op de weg komt te vallen op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer. Op dat zelfde moment komt een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden en deze auto rijdt over de bromfietser Mac Bran. De heer Mac Bran raakte daarbij zodanig gewond dat hij nagenoeg op slag doodging.

De autobestuurder reed door maar is dezelfde dag achterhaalt door de politie van het bureau Nieuwe-Haven. Hij gaf aan niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Deze autobestuurder zal voorgeleid worden bij een hulpofficier van justitie en na afstemming met het Openbaar Ministerie zal een beslissing worden genomen met betrekking tot een onderzoek tegen hem.

Het ontzielde lichaam van de heer Mac Bran is na afstemming met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, voor obductie in beslag genomen.

Kps

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: