Lijk 57-jarige man aangespoeld

De politie van Nieuwe Haven kreeg donderdagmorgen omstreeks 09.00 uur een melding dat er een lijk is aangespoeld bij de aanmeersteiger van Ballast Nedam. Enkele arbeiders waren bezig met werkzaamheden toen zij het lijk ontdekten en terstond de politie ingeschakelden.

Het gaat in deze om de 57-jarige Sanjay A. Deze man is om tot nog toe onbekende reden op dinsdag 7 april van de Wijdenbosch brug gesprongen. Hij liet zijn voertuig onbeheerd achter op de brug en sprong van de brug in de rivier.

De politie was bezig met de zoekactie, echter zonder het gewenste resultaat, totdat er donderdag melding werd gemaakt dat er een lijk was aangepoeld. Het stoffelijk overschot is door een zoon van het slachtoffer geïdentificeerd. Ook de zoon was bezig met de zoekactie. Het motief achter de dood van Sanjay is vooralsnog onbekend. Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen ter obductie.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: