Tjatjie: “het is simpelweg mezelf houden aan de veiligheid regels ”

Tjatjie

De Surinaamse artiest Tjatjie geeft in een interview het volgende aan over de huidige situatie “Mijn tijd doorbrengen gedurende het covid-19 virus en de partiële lockdown is simpelweg mezelf houden aan de veiligheidsregels om mezelf te beschermen en mijn gezin”. De zanger geeft verder aan dat hij van week zijn studiosessie zal hervatten zodat hij genoeg materiaal heeft om deze later uit te brengen. Verder doet hij nog middels zang aan het overbrengen van regels die in acht moeten worden genomenTjatjie begon op 18 jarig leeftijd commercieel, hij stapte in The Mighty Youth en was 5 jaren lid van de groep. Daarna ging hij solo en is  momenteel al een jaar actief in de muziekwereld. Recente hits van de artiest zijn; “Wat We Hebben” in samenwerking met ENVR geproduceerd door TMG Studio. Verder nog een collaboratie met Tranga Rugie x Naomie Faerber genaamd “Fa A Du Kang”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: