Sathyam Matadin lanceert videoclip

Sathyam Matadin

De Surinaamse artiest tevens lid van muziekformatie Freestyle, Sathyam Matadin, heeft zijn nieuwste videoclip gelanceerd. Het gaat om de liederen “Khate hai hum kasam” mix en “Mera man kyu tumhe chahe”. Het vocale deel is gedaan door Satyam, het muzikale deel is gedaan door Sunny Rambali. De opname werd gedaan gedurende de Tour van Freestyle in New York. De zanger geeft in een interview aan dat hij momenteel bezig is met projecten die in zijn eigen studio opgenomen kunnen worden. Momenteel zijn vanwege de lockdown alle optredens afgezegd en dit geeft meer tijd om rustig te werken aan producties. “Mijn boodschap aan de totale gemeenschap hierbij is om tijdens de lockdown zich aan de regels te houden en vooral de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen; je krijgt ongevraagd nu de kans om thuis iets productiefs te doen, dus maak er gebruik van! Stay home & stay safe” aldus Sathyam Matadin

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: