Jolanda Wassenaar volgt de veiligheidsvoorschriften van de autoriteiten

Jolanda Wassenaar

Een van de bekende personen uit het midden van onze samenleving is Jolanda Wassenaar. We kennen haar allemaal van de theatervoorstellingen; ze is tevens auteur van bekende theaterstukken. Ook Wassenaar, met haar gezinsleden houden zich aan de regels. In een interview heeft zij bevestigd dat zij dat zij goed uitkijkt en luistert naar de adviezen en dat zij zich allemaal houden aan de gestelde regels. “ ik zie nauwlettend erop toe dat ook mijn kinderen zich op de onderling vastgestelde 2-meter afstand houden. Wat betreft de lockdown daar heb ik geen moeite mee want het is voor ons eigen best. Maar het is toch wel opmerkelijk dat bepaalde Surinamers er wat dit deel betreft met de pet naar gooien” aldus Jolanda Wassenaar. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: