Amar Mathoera staat gereed om Suriname Internationaal te vertegenwoordigen

Mister UltraContinental Suriname 2020, Amar Mathoera, staat gereed om internationaal te gaan. De founder van de organisatie Miss & Mister Caribbean Suriname, Clarence Singoredjo heeft besloten om Amar Mathoera weg te sturen zodat hij Suriname op internationaal niveau kan vertegenwoordigen in Ecuador. Amar heeft als hobby modeleren, voetballen en wandelen.

Amar vindt het persoonlijk leuk om Suriname te mogen vertegenwoordigen op internationaal niveau, omdat hij al jaren in de mode branche zit. Hij belooft om zijn best te doen bij de deelname aan het internationale pageant die staat gepland voor dit jaar. 

De 18jarige is momenteel student van het Miranda lyceum. Hij heeft uiteraard ook steun nodig van de Surinaamse gemeenschap, en kan de ‘likes’ op de page goed gebruiken. Een spreekt een bijzonder woord van dank uit aan de organisatie en zijn familie.

De vertrekdatum van de Mister Ultra Continental Suriname 2020 wordt naderhand bekend gemaakt. Verder wil Amar veel betekenen voor de Surinaamse gemeenschap. Hij levert eveneens zijn bijdrage aan sociale projecten. Een boodschap van hem voor de jongeren is;  “Wees niet bang voor wie je bent. Accepteer je zelf voor wie je bent en je zult gelukkig leven”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: