50 jaar huwelijksjubileum voor echtpaar De Noten – Tjaaroeme

Te midden van hun kinderen, kleinkinderen, families en vrienden mocht het echtpaar De Noten – Tjaaroeme hun 50-jarig huwelijksjubileum (goudenhuwelijk) vieren. 

Echtgenoot De Noten, Edgar Charles Sieuwnarain, zag het levenslicht op 6 september 1938 in het district Suriname. In zijn loopbaan heeft hij in het onderwijs gezeten met een 3e en 4e rang L.O. hoofdakte geschiedenis (35 jaren) en na zijn studie rechten, heeft hij als jurist / advocaat gewerkt. In zijn jonge jaren rende hij graag achter een voetbal. 

Echgenote Tjaaroeme, Sylvia Ellientje, zag het levenslicht op 18 november 1944 in het district Saramacca. In haar loopbaan had zij gewerkt bij Fernandes N.V., Celos en als laatst bij Valens meubelbedrijf. Daarnaast had zij ook de zorg van het gezin. 

Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen en het huwelijk voltrok zich op 4 april 1970 in het voormalig district Suriname. In dit huwelijk zijn er 4 kinderen geboren nl. 2 zonen en 2 dochters. Verder zijn zij gezegend met 9 kleinkinderen. Namens de Districts Commissaris mw. A. Hankers mocht het echtpaar uit handen van de Onder Bestuurs Opzichter dhr. Koendjibiharie en de Onder Bestuurs Opzichter mevrouw Purperhart die de DC vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een bloemstuk in ontvangst nemen.

(BIC Wanica Zuid-Oost)

error: Kopiëren mag niet!