Make-upartiest Bushra Laismohamedkhan

Bushra Laismohamedkhan

Een van de Surinaamse make-upartiesten is Bushra Laismohamedkhan. Zij geeft aan in een interview dat het verbeteren van natuurlijke schoonheid voorop wanneer ze werkt. Bushra heeft meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van fotoshoot, creatieve studio-fotoshoots, make-up workshops en productconsultaties. Ook zij volgt de instructies van de autoriteiten en heeft al haar werkzaamheden tot nader order stopgezet. Verder heeft Bushra van haar klanten één universele regel geleerd: vrouwen willen er fris, onberispelijk en mooi uitzien. Het is dit principe dat een kenmerkende stijl aandrijft die vrouwelijk en natuurlijk is, maar toch in overeenstemming is met de moderne stijlinspiratie die is ontleend aan haar vele creatieve bronnen. Bushra heeft haar uitgebreide ervaring, gecombineerd met training door enkele van de meest gewaardeerde professionals in de branche, zorgt ervoor dat haar klanten in hun beste zelf veranderen. “Make-up is mijn passie en geeft mij levensvreugde. Sinds 2012 ben ik actief als gecertificeerde en professionele make-up artist. Bij elke make-up look voed ik mijn creatieve ziel. Het creëren van nieuwe looks en het gelukkig maken van mensen geeft mij voldoening. Het geluk van mijn klanten staat op de eerste plaats” aldus Bushra 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: