RIVM meldt 115 overleden corona-patiënten

In Nederland zijn het laatste etmaal 115 overledenen als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Dat meldt het RIVM zondag. Het is een sterke daling ten opzichte van de 165 meldingen die zaterdag bekend werden gemaakt. In totaal zijn nu 1.766 mensen overleden.

Onder de overleden personen waren drie patiënten in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Wel was daarbij in alle gevallen sprake van ‘onderliggend lijden’, benadrukt het RIVM. Dat betekent dat deze personen al een of meerdere lichamelijke aandoeningen hadden.

Het aantal besmettingen steeg met 1.224 tot 17.851. Dat betreft mensen die positief getest zijn op het virus. Het aantal mensen dat is opgenomen kwam de laatste 24 uur uit op 253, eveneens flink lager dan zaterdag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: