Geduld en verdraagzaamheid in plaats van boosheid.

 Excellentie D. D. Bouterse, president van Suriname, tevens opperbevelhebber van onze strijdkrachten. 

Heer, help hem om geen woede mee te dragen in zijn hart. Als iemand iets doet wat kwetsend voor hem is, geef hem dan de wijsheid en kracht om uit te stijgen boven de ergernis of pijn die hij voelt. Help hem om het los te laten en spoedig te vergeven, zodat woede geen plaats krijgt in zijn ziel. Geef hem geduld met alle mensen en onder alle omstandigheden, zodat hij uw karakter weerspiegelt en geen ruimte geeft aan zijn vlees. 

Wanneer God de almachtige van hemel en aarde naar u de Surinaamse president kijkt als leider van zijn Volk, het Surinaams volk, zegt Hij “WOW! “. 

De Heere is zo trots op u en op de wijze waarop u met uw regeerteam werkt in en voor de Heere zijn volk, het Surinaamse volk dus. 

Op dit moment zegt Hij tegen u: ’’Ik zie je elke avond, wanneer je in je eentje nog op kantoor zit te werken; wanneer je worstelt met de vraag hoe jij en je team moeten omgaan met die ongehoorzame medewerkers; IK ben zo trots op je.  

Maar ook als je je zorgen maakt over de investeringen (omzet), over de salarissen die weer betaald moeten worden ook aan de ongehoorzame medewerkers en de paniek je aanvliegt omdat het lijkt alsof er te weinig geld is om de mensen die beneden een bepaald levensniveau dreigen te komen, te ondersteunen.

IK zie hoe je dan toch, te midden van die zorg en paniek begint om Mijn woorden uit te spreken en hoe je je handen hebt gelegd op de map met onbetaalde declaraties. 

President, weet dat IK alles heb gezien en dat er geen enkel moment was, waarop je alleen was. President, Hij weet dat je gisteren niet zo vrolijk was en Hij weet dat je sommige zaken niet goed hebt aangepakt “. Maar Hij is en blijft trots op je en blij met je en jouw regeerteam, omdat jij deze bijzondere en unieke plaats in de samenleving wilt innemen, namens Hem-.

Volk van de Republiek Suriname, houd u vast; de huidige nationale ontwikkelingsstrategie; o.a. de Wet controle valutaverkeer en transactie kantoren, richt zich o.a. op het verbeteren van de publieke diensten die onze mensen ontvangen en die ervoor zorgen dat het beheer van de financiën en middelen van ons land met integriteit en de nodige transparantie gebeurt; “it is an on going process”. Volk van Suriname, houdt u dit goed vast: Het proces naar succes dwingt soms om stappen terug te maken om in een betere positie te komen om de sprong naar succes te kunnen vol maken.

President u kunt rekenen op de volledige ondersteuning van het Surinaamse electoraat.

President, gezegend zult gij zijn bij uw ingang en gezegend zult gij zijn bij uw uitgang. De Heere zal uw vijanden die tegen u opstaan, verslagen aan u overleveren. 

Langs één (1) enkele weg zullen zij tegen u optrekken, maar langs zeven wegen voor u vluchten. En wel op 26-mei-2020.

Comité voor Modernisering.

E. Castelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: