Bromfietser omgekomen bij verkeersongeval

De politie van het bureau Jarikaba kreeg in de vroege ochtend van vrijdag 3 april omstreeks 06.40 uur de melding van een verkeersongeval aan de Mr. P Chandie Shawweg, ter hoogte van de RGD Polikliek. Een bromfietser en zijn duorijder raakten van de weg en botsten tegen een houtenmast van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (N.V. EBS).

De bestuurder is daarbij met zijn gezicht tegen de mast aangekomen en als gevolg van de opgelopen letsels komen te overlijden. Het betreft de 28-jarige bromfietser Derinel Ledat. De 31-jarige duorijder J.B. is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Kps

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: