Schema repatriatie verloopt voorspoedig 

Volgens kolonel Slijngaard verloopt de repatriatie van Surinamers best voorspoedig.

Op 20 maart kwamen reeds de eerste 77 personen uit Miami, toen op 22 maart 103 uit Curaçao, op 23 maart 80 personen uit Aruba, er kwamen ook mensen terug uit Trinidad en op 31 maart waren er 82 uit Belem. Vandaag 2 april kwamen er nog eens circa 90 uit Miami, en dat brengt het totaal op ongeveer 452 repatrianten die reeds in Suriname zijn.

Morgen is er een TUI vlucht van Suriname naar Nederland. Er zijn nog personen die moeten repatriëren uit andere landen zoals Santo Domingo, India en meer, en de overheid is druk doende te zien hoe al deze mensen, eventueel via Nederland, terug te halen naar Suriname. Daar wordt geduld en begrip voor gevraagd.

error: Kopiëren mag niet!