Roberto Banel: “Coronavirus is een wereldwijde crisis, onderschat het niet”

Organisator Roberto Banel van G-Summer Events geeft aan dat hij meeleeft met de huidige situatie betreffende het coronavirus. G-Summer Events brengt met “Artist of the week” artiesten in the spotlight 

De organisatie G-Summer Events is vorige week gestart met het concept ‘Artist of the week’. “Hiermee willen we de artiesten in the spotlight brengen”, zegt producent en organisator Roberto “The Gboss” Banel. Het is een initiatief van G-Summer Events, de organisator van het jaarlijks terugkerend ‘SuMusic Awards’. Vorige week was de welbekende Jackson Blai “Artist of the week”. Met een sterke featuring op de poku “Gowtu Uma” van New Style in samenwerking met  Jermo Pogba en daarna direct zijn solo poku “Tak Tak Sani” welke nu in elke buurt te horen is, heeft Jackson Blai bewezen dat hij ook in 2019 relevant wilt zijn en blijven. Meer dan 220.000 Youtube streams (Tak Tak Sani) maakt Jackson Blai tot een van de heetste artiesten op dit moment in Suriname. Deze week is niemand minder dan Ghetto Crew ‘Artist of the week’. Ze zijn terug en het was meteen raak. ‘Beleki Beketje’ is de hit van dit moment en Ghetto Crew heeft bewezen waarom ze tot de top behoren. Met meer dan 250.000 views en een challenge die viraal gaat zijn ze een niet weg te denken attractie in Suriname en daarbuiten. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: