Richard Cullimore gebruikt papaya, kalebas en kankantri tegen Corona

Natuurgenezer Richard Cullimore zegt dat het opbouwen van een goede weerstand belangrijk is om goed om te kunnen gaan met een eventuele besmetting met het Coronavirus. Hij verwijst naar Suriname, die bekend staat om de vele kruiden waarmee wij ons kunnen wapenen. Eén van de bladeren die Cullimore noemt, zijn papayabladeren. De geneeskracht van papayabladeren werd vooral bekend toen Suriname geteisterd werd door zowel het Chikungunya- en het Zikavirus. Velen grepen toen naar de bittere drank, die als thee werd gedronken. Cullimore zegt dat de combinatie van kalebasbladeren en de bast van de kankantriboom ook heilzaam kan werken. De kalebasbladeren hebben vooral een verlichtend effect op de longen. Het Coronavirus tast vooral de longen aan van een geïnfecteerd persoon. In Nederland heeft men nu reeds een tekort aan beademingsapparatuur. “Ik maak een combinatie van kalebas en kankantri”, zegt Cullimore. Hij is tevreden hoe het Coronavirus door de overheid wordt aangepakt. Hij geeft wel aan dat hij aan de bel trok in december, toen hij merkte dat veel uit China afkomstige personen bij hem kwamen zoeken naar kruiden voor de longen. “Dat was een onderzoek waard, maar er is niets met mijn melding gebeurd”, vertelt de natuurgenezer. Cullimore geeft als tip dat van de kalebas 1 tot 2 bladeren gebruikt kunnen worden, maar waarschuwt voor het mengen van de bast met de kankantri. “Want dat moet je heel goed weten te doen.” Zelf zegt hij dat zijn combinatie gretig aftrek vindt, het middel wordt preventief gebruikt.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: