Geschoten aan de Axwijkstraat

De politie van Geyersvlijt kreeg in de nacht van zaterdag op zondag 29 maart melding van een schietincident aan de Axwijkstraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat iemand geschoten heeft op een pand. Het gebouw vertoonde meer dan 3 kogelinslagen. De politie heeft ter plaatse 3 hulzen aangetroffen. Volgens een getuige bevond hij zich op het achterterrein en zag iemand over de schutting springen en vervolgens in een voertuig stappen. Opvallend is dat in diezelfde nacht iemand geschoten heeft uit een voertuig op een stilstaande wagen aan de Rembrandtstraat. De politie heeft een week geleden 9 gevallen geregistreerd, waarbij er schoten zijn gelost op enkele voertuigen en op een school. Het onderzoek duurt voort. De schutter(s) is/zijn vooralsnog onbekend.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: