Update Persconferentie Covid-19 Team

Op maandag 30 maart was er weer, na een onderbreking van 1 dag, de reguliere persconferentie van het Covid-19 management team. Gisteren werd de nieuwe locatie in de Congreshal ingericht als Command Center voor het team, en vanaf nu kan de pers er desgewenst weer lijfelijk bij aanwezig zijn.

VP Adhin deed bij aanvang uit de doeken dat vandaag, dinsdag 31 maart, een SLM vlucht de 101 repatrianten in Belem zal ophalen. Nog deze week vindt de volgende repatriatie-vlucht plaats, ditmaal 105 personen uit Miami, en aan het eind van de week wordt bericht wanneer de Nederland vlucht aan de beurt is. Alle repatrianten zullen verplicht worden een overeenkomst te tekenen om in verplichte overheids-quarantaine te gaan. Volgens de website van het Covid-19 team zijn er nu 565 personen in thuis-quarantaine, 4 personen in overheids-quarantaine, 8 bevestigde gevallen in isolatie, en geen sterfgevallen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: