“Naomi was een zelfstandige en mondige dame”

“Naomi was een zelfstandige en een mondige dame, zij was het derde kind van mijn ouders. Mijn ouders hadden zes kinderen, namelijk vijf dochters en een zoon. Met het heengaan van onze zus/zusje is dit gezin ontwricht. Dit alles is een schok voor de familie. Wij hadden niet gedacht dat onze dierbare ons op deze wijze zou achterlaten. Het bericht dat in de media is verschenen over de financiële situatie klopt van geen kant. Het klinkt heel raar in onze oren dat het motief financiële nood zou zijn”, reageert een zus. De 29-jarige Naomi had nog geen kinderen. Volgens de zus zou het een hele zware taak zijn om, indien zij kinderen zou hebben, dit aan hun te vertellen. Over het heengaan van Naomi heeft de familie geen woorden. Het slachtoffer is dinsdagmorgen van de Wijdenboschbrug gesprongen en haar ontzielde lichaam werd vrijdagochtend geborgen. De familie heeft het lijk reeds geïdentificeerd en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot afgestaan aan de nabestaanden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!