Burger en militair aangehouden door de politie van Flora voor ernstige strafbare feiten

De 31-jarige Rayn H. is op dinsdag 24 maart aangehouden door de politie van het bureau Flora voor bedreiging met een misdrijf van zijn stiefvader.


Het tweetal kreeg een woordenwisseling over de wijze waarop Ryan om gaat met de verzorging van zijn huisdieren. Volgens de aangever werd Ryan zo boos dat hij zijn jachtgeweer pakte en hem- de stiefvader- daarmee bedreigde.

Uit het onderzoek is komen vast te staan, dat Rayn het geweer illegaal in bezit had. Het jachtgeweer had hij gekocht bij een militair. De 28-jarige militair werd vervolgens aangehouden en die verklaarde dat hij het wapen gevonden had waarna hij het verkocht had voor Ryan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rayn ingesloten voor bedreiging en illegaal vuurwapen bezit. Het strafrechtelijk onderzoek tegen de militair zal door de Militaire Politie worden verricht. Hij is door de politie overgedragen aan de Militaire Politie.

Kps

error: Kopiëren mag niet!