Eigenaar Van den Berg: “Doksenclub hoeft niet op de veiling”

Doksenclub staat niet meer op de veiling. Directeur Gerard van den Berg geeft aan opgelucht te zijn door de beslissing van de rechter. Recentelijk werd bekendgemaakt dat Doksenclub op de veiling stond. Van den Berg gaf aan Dagblad Suriname door in een juridische strijd te zitten met de directeur van Kirpalani. Volgens de advocaat van Van den Berg is het juridisch geschil in het voordeel van Doksenclub beslecht. “Beide advocaten en de notaris zijn ingelicht over de veiling, die voor donderdag gepland stond.” Maandag is het vonnis beschikbaar in schrift, laat de opgelucht klinkende Van den Berg weten. “Het zou buitenproportioneel zijn indien de tegenpartij via deze weg het bezit zou verkrijgen”, merkt de directeur van Doksenclub op. De redactie van Dagblad Suriname heeft ook contact gezocht met dhr. Kirpalani, maar kon nog geen reactie optekenen.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: