Dienstverlening Korps Politie aangepast

Korpschef Humphrey Naarden van het Korps Politie Suriname  kondigde op de 14de persconferentie van het Covid-19-team aan dat de dienstverlening van de politie enigszins is aangepast aan de ontstane situatie, maar dat de kerntaken wel overeind blijven.

Bezoekers worden bij de ingang van de politiebureaus ontvangen door een agent met een mondkapje en handschoenen. Er is slechts 1 toegangsdeur en de agent zal een controle doen op handhygiëne, de handen van de bezoeker ontsmetten en vragen stellen. Als de bezoeker geen griepverschijnselen heeft en door moet, zal die ook de nodige afstand van 2 meter in acht moeten nemen. Voor mensen met griepverschijnselen is een mondkapje verplicht, en daar dient de bezoeker zelf voor te zorgen.

Ook geeft Naarden aan dat er verscherpte controle zal zijn op samenkomsten en dat er tactvol zal worden opgetreden in alle gevallen.

error: Kopiëren mag niet!