2020 Lions Clubs International Convention Geannuleerd


De raad van bestuur heeft gestemd om de internationale conventie 2020 te annuleren vanwege de bezorgdheid over het coronavirus (COVID-19). Dit betekent dat de volgende internationale conventie in 2021 in Montreal, Canada, zal worden gehouden.

Op 20 maart heb ik u geadviseerd dat ons 2020-verdrag niet in Singapore zal worden gehouden vanwege de beperkingen die het Singaporese ministerie van Volksgezondheid heeft ingesteld. Na een evaluatie van verschillende opties, waaronder het verplaatsen van de conventie naar een andere locatie of het uitstellen van de conventie naar een latere datum, heeft de Raad van Bestuur gestemd voor het annuleren van de 2020 conventie. Deze beslissing werd genomen met de gezondheid en veiligheid van onze leeuwen, medewerkers en leveranciers in het achterhoofd.

In de tussentijd zal ons conventieteam ijverig werken om u te helpen. Lions International zal alle betaalde registratierechten volledig terugbetalen. Op dit moment vragen we u vriendelijk om geen contact op te nemen met Lions International Registratie om te informeren naar uw registratie, ticket of annulering van een woning, aangezien we nog steeds bezig zijn met het vaststellen van onze annuleringsdetails.

We zijn teleurgesteld dat we niet in staat zullen zijn om verder te gaan met dit internationale evenement, maar we zijn optimistisch dat er met elke nieuwe dag hoop is, en als Lions zullen we doorgaan met het vinden van nieuwe manieren om onze vriendelijkheid in actie te brengen en tegelijkertijd onze gemeenschappen veilig te dienen.

Groeten,

Dr. Jung-Yul Choi
Internationale voorzitter

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: