Trinidad gaat Lockdown in 

Vanaf zondag middernacht zal Trinidad een nieuw niveau van Lock-down ingaan.

Die aankondiging werd vanmiddag gedaan door premier Dr. Keith Rowley van Trinidad en Tobago tijdens een persconferentie in Port of Spain.

“Vanaf zondagavond, blijft u thuis” zei Rowley, een dag nadat het land zijn eerste COVID-19 sterfgeval had geregistreerd. In totaal zijn 61 mensen positief getest op het virus. “En als je dat niet doet,” zei hij, “zullen zowel politieagenten als militairen het nieuwe plan afdwingen.”

Hij zei verder: “Het virus eist dat we meer doen. Ik kondig hier vandaag aan dat we vanaf zondagavond middernacht onze social distancing zullen versterken door niet-essentiële activiteiten te verbieden. Elke activiteit die als niet-essentieel kan worden beschouwd… de minister van Nationale Veiligheid en de minister van Volksgezondheid zullen morgen een lijst opstellen van wat als essentieel wordt beschouwd. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: