Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Neelam Matadin lanceert videoclip met KI Persad

De Surinaamse zangeres Neelam Matadin heeft een nieuw videoclip gelanceerd op you tube. Het gaat om het nummer “ Basuriya”. Neelam heeft voor deze clip samengewerkt met de zanger KI Persad van Trinidad. Zij zegt dat KI  vorig jaar hier was voor optredens en in overleg met de manager van Freestyle hebben we nu Basuriya als resutaat. De opname hiervan is gedaan in Suriname. De lyrics zijn aangepast dan wel zelf geschreven op tonen van de bekende melodielijn: “ Bansuriya Phir Se”.  Het is dus een bestaand nummer maar dan met een andere tekst. Het muzikale gedeelte is gedaan door Mahato” aldus de zangeres. Het muzikaal gedeelte is door Mahato afgerond in Trinidad. De artiesten wensen alle muziekliefhebbers veel luister- en kijkplezier toe.

Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: