Dc Jurel huldigt echtpaar Cramer – Kotzebue voor goudenhuwelijksjubileum

Eduard (72)  en Antoinette (69) Cramer – Kotzebue van Zanderij wooncentrum, vieren vandaag hun vijftig jarig huwelijksjubileum. Bij dit heugelijk feit bracht de districtscommissaris van Para, Armand Jurel, een bezoek aan het echtpaar om hen namens de President van de Republiek Suriname te feliciteren en hen een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.

Het echtpaar heeft jarenlange liefde en trouw met elkaar gedeeld met als basis; geduld, vertrouwen en volharding. Uit dit huwelijk zijn een zoon en een dochter geboren die bij elkaar opgeteld drie kleinkinderen kregen.

Eduard is gepensioneerde van de Billiton Maatschappij Suriname en Antoinette van de Luchtvaartdienst. Als christelijke gelovigen hebben zij altijd buiten de gewone werkkring, bijzondere maatschappelijke prestaties geleverd, die niet het eigen belang, maar ook het algemeen belang dienen. 

Het echtpaar heeft een zware aanrijding en een bedrijfsongeval overleefd. Dit gelovig echtpaar geeft als boodschap mee, dat jeugdigen vooral aan hun toekomst moeten denken, de juiste keuzes moeten maken en geen haast moeten hebben met het leven.

error: Kopiëren mag niet!