Finalist Shaffiër Ong-A-Swie: “Niemand is volmaakt en een ieder verdient een eerlijke kans”

Shaffiër Ong-A-Swie is een van de finalisten van Man of the World Suriname. Hij is 21 jaar en is

student op het IMEAO-1 met als studierichting Marketing. Hij geeft aan bewust te hebben gekozen

voor deze richting omdat hij plannen heeft zijn droom als Douane waar te maken. Behalve van

studeren houd hij van voetballen, koken en bezig zijn in de gym. Omdat voetballen zijn passie is

speelt hij voor het voetbalteam  Tourtonne  All Stars (TAS) en wel als linker-verdediger. Shaffiër zegt in een interview: “ Vaak genoeg kijk ik serieus, waardoor men denkt dat ik boos ben. Maar ik ben meer een type die observeert en als jij mij leert kennen, merk jij op wat voor een levensgenieter ik ben. Ik kan best wel mensen aan het lachen brengen. Ik discrimineer niet. Ik voel mij thuis in elke groep en kan met een ieder opschieten, zolang het respect wederzijds is. In mijn vrije tijd ben ik meestal thuis of als er wat te verdienen valt, ga ik werken. Ik kies er bewust voor om mee te doen aan Man of the World Suriname omdat ik ook deel wil zijn van deze fantastische ervaring en op deze manier wil ik mijn social network vergroten. Ik wil laten zien dat jij niet perfect hoeft te zijn om mee te doen aan een schoonheidsverkiezing. Niemand is volmaakt en een ieder verdient een eerlijke kans”. aldus de finalist. De verkziezingen van Man of the World Suriname staat gepland voor zaterdag 02 mei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: