Brandstichter aangehouden

De politie van Zanderij heeft de verdachte Regilio C. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake brandstichting. Deze verdachte verkeerde bij zijn aanhouding onder invloed van alcohol. Hij werd na zijn ontnuchtering voorgeleid bij de politie en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Regilio in verzekering gesteld. Deze verdachte heeft op zaterdag 21 maart de woning, alwaar zijn ex-vriendin woonachtig was, in brand gestoken. Dit feit heeft hij in de nacht van vrijdag op zaterdag gepleegd. De aangeefster verklaarde dat zij vaker ruzie hadden. De politie heeft na onderzoek de man ter zake opgespoord en hem aangehouden. Het huurhuis waarin het slachtoffer woonachtig was, is compleet afgebrand. Ook haar voertuig is door de brand verwoest. In het belang van het onderzoek is Regilio in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: