Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Viraisha Sookhlall lanceert clip met Man Of The World India

Viraisha Sookhlall is momenteel een opkomend Surinaams talent. En zij heeft nu ook al haar vierde clip “Kabhi Alvida Na Kehna” op you tube gelanceerd. In een interview zegt Viraisha dat haar vader, mr. Sookhlall zingt en dat zij het zangtalent van hem heeft overgenomen. Viraisha heeft heel vaak samen met haar vader mogen zingen. Verder is zij zelf nooit op zangles geweest. In de nieuwe videoclip heeft Man Of The World India, Krishna, geacteerd.  De track en muziek is gedaan door Devin Gobind. Het nummer is opgenomen in de studio bij Sunny Rambali (VS Music Studio).  

Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: