Verdachten in U$1.4 miljoen zaak vrij

De drie verdachten die aangehouden werden in de zaak waarbij US$ 1.4 miljoen  in beslag werd genomen, zijn in vrijheid gesteld. Uit het onderzoek blijkt dat deze mannen door de politie van Corantijn op dinsdag 18 februari 2020 met een fors geldbedrag tot US$1.4 miljoen, welke in twee zwarte tassen was verborgen, zijn aangehouden. In verband met het onderzoek had de politie het trio, te weten twee taxichauffeurs en een ondernemer, aangehouden. De sterke arm  kreeg informatie welke door een speciaal onderzoeksteam werd uitgewerkt. Over de herkomst van het geld was toen nog niets bekend. De verdachte ondernemer heeft verklaard bij de politie dat het geld van hem is. Hij is een ondernemer en heeft het geld legitiem verdiend. Deze zaak is reeds afgehandeld en het Openbaar Ministerie heeft het trio heengezonden nadat zij een boete hebben betaald. De boete werd uit het in beslag genomen geld afgetrokken. De rest is gestort in de staatskas. Het trio werd verdacht van money laundering.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: