Remix Dj Stiekz met woorden van Kolonel Danielle Veira

De Nederlandse Dj Stiekz heeft onlangs een remix gelanceerd met de woorden van kolonel Danielle Veira. In een interview geeft hij aan overdonderd te zijn door het feit hoe snel dit stuk viraal is gegaan. Hij zag het filmpje van  Daniële Veira op Instagram en het deed hem meteen denken aan de waarschuwingen van zijn moeder toen hij in zijn jonge jaren met tennisballen in de woonkamer ging voetballen en dingen kapot had geschopt met die bal. Hij heeft zich krom gelachen. Dj Stiekz staat bekend er bekend om dat hij van opmerkelijke dingen remixes maakt. Zo heeft hij ook in 2018 van JayJay Santana bij het programma “ Opgelicht!” precies zo met zijn stem een track gemaakt “Waar praten we over” en 3 dagen later had hij een Single met Ali B.  “De mix met de woorden van Danielle Veira is puur en het heeft me echt ge-inspireerd. Maar dit is echt super viraal gegaan en wel binnen 1 x 24uur. Er waren heel veel reacties van mensen uit Suriname en ook waren er filmpjes. Ik hoop dat eenieder het plezier ervan kan inzien en erom kan lachen en dansen. Maar je moet wel ervan bewust zijn en blijven dat het echt om een serieuze boodschap gaat en het niet alleen als een fatu gaat zien! Dus dans, geniet, en blijf positief!  “But stay safe and stay home’, tot de situatie verbeterd is, aldus Dj Stiekz.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: