EBGS en Coronavirus

Het bestuur van de Evangelische Broedergemeente Suriname (EBGS) heeft om het besmettingsgevaar van het Coronavirus te verminderen de erediensten tot nader order opgeschort. Mocht het nodig zijn om in kleine groepen bij elkaar te komen, wordt van de gelovigen verwacht dat de hygiënische- en andere maatregelen in acht worden genomen.

Internationaal beleidsoverleg afgelast

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat het beleidsoverleg tussen de Evangelische Broedergemeente Suriname (EBGS), de Europees Continentale Provincie (ECP) en het Zeister Zendingsgenootschap (ZZG) is afgelast. Het overleg vindt tweejaarlijks plaats en zou van 25-28 maart in Nederland worden gehouden. Bij de samenwerking gaat het naast de uitwisseling van ideeën en personen ook om financiering en mogelijke investeringen.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: