‘De regering heeft mij tot een tegeldief gemaakt’

De politie van Commewijne heeft op zaterdag 21 maart de verdachte Dennis M. opgespoord en aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal uit een in aanbouw zijnde pand te Tamansari. Op vrijdag 20 maart deed de benadeelde A.B. aangifte bij de politie nadat hij ontdekte dat de tegels die hij voor zijn pand had gekocht grotendeels ontvreemd waren. Hij kreeg meteen het vermoeden op Dennis, die als beheerder werkzaam was daar. Hij deed af en toe ook bouwwerkzaamheden voor de benadeelde. De sterke arm heeft de zaak tactisch aangepakt en de verdachte kunnen aanhouden. Bij de politie heeft Dennis een volmondige bekentenis afgelegd. Hij geeft toe de tegels te hebben weggenomen en deze te hebben doorverkocht. Vanwege de huidige situatie komt hij niet uit. De situatie in het land heeft Dennis tot een dief gemaakt, althans dat verwijt maakt deze verdachte naar de regering toe. In het belang van het onderzoek is Dennis in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: