Alle supermarkten en drogisterijen voeren deurbeleid in

Alle supermarktketens en drogisterijen voeren per direct deurbeleid in. Winkels mogen vanaf nu maximaal één klant per tien vierkante meter tellen. In supermarkten met 1000 vierkante meter mogen dus maximaal honderd mensen tegelijk binnen zijn.

Dat laat een woordvoerder van Albert Heijn weten. Een aankondiging van brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) volgt om twaalf uur vanmiddag. Voor de handhaving gaan de supermarkten op beveiligers leunen. Als winkels nog geen beveiliging hebben, moeten zij tijdelijk ander personeel inroosteren om het deurbeleid te handhaven.

Het deurbeleid is vandaag ook doorgevoerd bij drogisterijketens Kruidvat, Trekpleister, DA en Etos.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: